NEUF POPT OP IN DE ELANDSSTRAAT🎉 Omdat er op de Haarlemmerstraat nog hard wordt gewerkt (en omdat we staan te popelen om weer te beginnen!) openen we deze week alvast een proefkeuken een stukje verderop in de Jordaan, bij Keizer Culinair.
...
Magret de Canard 🤎 Op 55° graden gegaarde Eendenborst met een heerlijke lak van honing en kruiden, geserveerd met puree van rode kool, geconfijte spitskool en een jus van een eend zelf.
Begeleid hem met een mooi glas Grenache Noir van ...
Wist je dat ze bij Herout al sinds 1946 heerlijke Franse appeldistillaten produceren van 25 verschillende lokale appelsoorten? En de oudste bomen zijn maar liefst 65 jaar oud zijn? Fris en mooie fruitige ...
Vanaf 1 november zijn wij weer als vanouds 7 dagen per week vanaf 13:00 uur geopend. U kunt de hele middag binnenlopen voor koude- en warme gerechten: van een korte oester-pitstop tot een uitgebreid Menu Du Chef, en alles wat daar tussen in valt! ...
🎨Waar de stad haar deuren opengooit om liefhebbers onder te dompelen in kunst en cultuur, blijft onze toegewijde keukenbrigade tot in de late uurtjes staan om je te trakteren op heerlijke Franse lekkernijen! Onze keuken blijft open tot 2 uur ’s ...